Degustatiemenu

24/09/20 – 18/10/20


Vitello makrelo / gepekelde groenten / appelkapper


Gegrilde tonijn / pilav-rijst / dashi-bouillon *


Zeebaars / brandade / krab **


Wilde eend / boschampignons / pompoen / crispy duck


Appel / cake / amandel / koffie

Of 
Assortiment Belgische kazen van kaasmeester Van Tricht (suppl. 6.50 €)
22/10/'20 - 15/11/'20

Mi-cuit van schelvis / mierikswortel / bietjes


Consommé van bosduif / aardpeer / profiterole / ganzenlever *


Sint jacobsvrucht / krulkool / rookworst / rupszwam **


Fazant / knolselder / boschampignons / kroketjes


Chocoladebrownie / passievrucht / praliné
Of 
Assortiment Belgische kazen van kaasmeester Van Tricht (suppl. 6.50 €)


3 gangenmenu 43.00 € / 3 glazen aangepaste wijn +15 €
* 4 gangenmenu 55.00 € / 4 glazen aangepaste wijn +20 €
** 5 gangenmenu 69.00 € / 5 glazen aangepaste wijn +25 €

Quick Lunch
voor-, hoofd- en nagerecht of koffie
donderdag- en vrijdagmiddag
35.00 €